Овен  Спомените са нещо прекрасно, когато предизвикват топли чувства и

...
Овен  Спомените са нещо прекрасно, когато предизвикват топли чувства и
Коментари Харесай

Неуспехи и загуби за една от зодиите днес! Ново изживяване за друга! Вижте хороскопа си за деня

Овен 
Спомените са нещо прелестно, когато провокират топли усеща и обвързаност към близки хора и когато Ви припомнят, че точно предишното е направило от Вас този човек, който сте в този момент. Но в случай че тези мемоари прекомерно мощно Ви вълнуват или тревожат, това може да се отрази отрицателно на сегашното. Разходете се по пътечките на своята памет и преценете, кои мемоари в нея е по-добре да изтриете. Не позволявайте на носталгията да Ви накара да повярвате, че това в никакъв случай не е било истина.  

 
Телец
Вие сте най-надеждния и резистентен център на своето семейство, както Слънцето е център на Слънчевата система. Ако някой от Вашето семейство се замисли през днешния ден кого не би могъл да показа с някой различен, то безспорно ще се стигне до Вас. А Вие незабавно ще се притечете на помощ и ще извършите всичко допустимо, с цел да върнете своя непосредствен човек в нормалното му русло.

Близнаци
Не се тормозете от обстоятелството, че Вашите връзки не наподобяват на връзките на другите. В последна сметка самобитността е за предпочитане и Вашата половинка в никакъв случай няма да каже, че с Вас е скучно и тривиално. Само че е доста значимо тази самородност да не премине в откровена чудноватост, граничеща с полуда. Че от време на време и по този начин се случва... 

Рак
Трябва да сте доста деликатни и внимателни, защото звездите предизвестяват за висока възможност от неуспехи и загуби. Избягвайте риска и не търсете мощни чувства, а самодейност проявявайте единствено когато не можете да минете без това. И в деловата сфера и в персоналните връзки е належащо да се ръководите от здравия разсъдък. За страдание сте склонни да взимате мечтаното за фактически, да вървите след страстите си и да давате неизпълними обещания, а всичко това ще има доста неприятни последици. В края на деня не са изключени изнемощялост и бодърствуване.

Лъв
Няма да е ненужно да внесете повече изясненост и ред в своя персонален живот, а също и в връзките с децата. Ако се занимавате със свободна креативна активност, пробвайте да се самодисциплинирате. Това ще се отрази позитивно на Вашите постижения и ще Ви разреши да сте по-уверени в своите качества. В същото време сте в положение да станете уредник на увеселително или познавателно мероприятие, презентация, делова среща или рекламна акция. При това ръководенето Ви ще бъде подбудено не от предпочитание за развлечения, а от възприятие за дълг.

Дева
Днес на Вашия обичан човек ще се наложи, да взема решение някакъв доста значим и доста комплициран проблем. В решаването му ще е належащо и Вашето учатстие - както морално, по този начин и физически. А какъв брой ще бъде мъчно, изобщо не може да си визиите.. 

Везни
Днес ще имате задоволително сила даже планина да изместите, единствено ще ви е нужна малко повече централизация. Желанието ви да обещаете и невъзможното може да докара до някои недоразумения, пробвайте да бъдете по-реални.

Скорпион
Постарайте се, да се настроите за позитивни страсти, макат че е допустимо, да усетите, че губите сили, или пък припадък на неприятно въодушевление. Вероятни са прочувствени компликации в фамилията и с тези, които обичате. Показните разноски за удоволствия, могат да провокират финансови усложнения.

Стрелец
Днес би трябвало да сте прекомерно деликатни, с цел да усетите всички стремежи, прищявки и настроения на Вашия обичан човек, и да постъпвате в сходство с тях. Ако не го извършите по някаква причина, казусът може да се окаже доста по- огромен, в сравнение с очаквате. 

Козирог
Днешният ден ще Ви донесе блян да изпитате нещо ново, както и да внесете промени в своя живот. Тъй като даже и не сте се замислили за последствията от тези (евентуални) дейности, които желаете да извършите, може да извършите куп (откровено казано) нелепости. За благополучие позволените през днешния ден неточности ще множете да оправиоте съвсем без изпитание. Не е желателно през този ден да се подписват крупни покупко-продажби, и в частност - да продавате свое скъпо имущество. Против дребните покупки звездите нямат нищо, само че ще бъде добре, в случай че са авансово планувани, с цел да избегнете спонтанността на придобиване. 

Водолей
Ще се наложи да си спомните, че любовта не е единствено наслаждение, а и съществуване на някои отговорности. През този ден ще се наложи да ги изпълнявате, и то почтено и добросъвестно. Впрочем, всичко това няма да е ужасно, а дори ще бъде прелестно, колкото и да се стремите да убедите себе си и близките в противоположното.

Риби
Ще се появи опция да сключите няколко преференциални, само че за жалост взаимно изключващи се покупко-продажби. Изберете тази, която Ви се коства по-надеждна: не би трябвало да рискувате без особена потребност. Денят не е неприятен за започване на лична работа или инвестиция в бизнес, в които ще бъдете дружно с родственици и другари. Неочаквано ще се появи опция да уредите някогашен фамилни спорове. В персоналната сфера ще успявате да намерите доста истински и изключитено ефикасни решения. У близките това ще предизивика учудване и удивление от Вашите качества.

Източник: Lamqta.com

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР